Vul hier uw overeenkomst in
Direct de juiste persoon
Check Postcode
ParkNed BV Gompenstraat 23
5145 RM WAALWIJK
0416 - 650590
info@parkned.nl

Nieuws en klanten

10 Gbit/s ring voor Gemeente Waalwijk

In oktober 2017 is een nieuwe 10 Gbit/s ring opgeleverd aan Gemeente Waalwijk. De ring is redundant en geografisch gescheiden tussen 2 locaties. Deze oplevering is de eerste in een aantal 10 Gbit/s ringen die ParkNed gaat opleveren aan een aantal relaties.

Glasnet Aalburg

Sinds juli 2017 is de digitale snelweg richting de bedrijven in Wijk en Aalburg en Veen een feit. In opdracht van Glasnet Aalburg belicht ParkNed al ruim 40 bedrijven. En dit aantal zal de komende maanden verder stijgen. Organisaties in het verzorgingsgebied van Glasnet Aalburg kunnen contact opnemen met de heer Willem Bok van Glasnet Aalburg. www.glasnetaalburg.nl

Bijna volledige dekking op Haven 7 in Waalwijk

In de afgelopen maanden is het aantal actieve gebruikers van het netwerk van ParkNed flink doorgestegen. Wij zijn er trots op om te kunnen melden dat met het aansluiten van Airopack B.V., van Halder Transport en Bewo Cutting Systems B.V nu 90% van de bedrijven op Haven 7 is aangesloten op het netwerk van ParkNed. Wij danken deze nieuwe bedrijven hartelijk voor hun vertrouwen.

Verkoop ParkNed

Vrijdag 31 maart jl. was het dan zo ver: Parkmanagement Waalwijk verkocht zijn glasvezeldochter ParkNed aan Levelfour Networks. Dat doet de organisatie om de dienstverlening van ParkNed verder te kunnen professionaliseren. Klanten van ParkNed merken nauwelijks iets van de overname; de tarieven gaan hierdoor niet omhoog.

Voor overige informatie m.b.t. eventuele wijzigingen in bereikbaarheid, verwijzen wij u graag naar onze home page www.parkned.nl

 

Klant casus Villa Pardoes
snel-internet
Algemene voorwaarden - Opmaak & realisatie: